Meet our Team

04 januari 2022

Meet our Team

Bij Si Marketing & Design zijn we elke dag bezig met leuke en diverse werkzaamheden. Dat doen we met veel plezier en een enthousiast team. We stellen ons graag aan je voor, deze keer is Christy aan de beurt.

Wie ben je en wat is je functie binnen Si?

Ik ben Christy, sinds gisteren 24 jaar oud en ik ben geboren in Zeelst in Veldhoven. Sinds mei 2021 werk ik bij Si. Ik werk bij Si als marketing en communicatie medewerker. Ik hou me bezig met (online) marketing, social media en backoffice werkzaamheden. Een manusje van alles dus.

Marketing is een breed begrip, wat doet Si precies?

Si verzorgt alle online en offline communicatie voor bedrijven. Van nieuwsbrieven tot social media posts en van het bedenken van nieuwe campagnes tot het redigeren van teksten. Wij ontzorgen de klant op het gebied van online communicatie. Daarnaast doen we grafisch ontwerp en design, zoals het maken van nieuwe huisstijlen en documenten opmaken. Dit doen we met een persoonlijke aanpak en met veel enthousiasme.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Ik ondersteun voornamelijk bij de vele en diverse werkzaamheden, zoals het maken van content, het schrijven van teksten en opmaken van nieuwsbrieven. Daarnaast help en denk ik mee met het ontwikkelen van folders, flyers en posters. Ook maak ik nieuwsbrieven en schrijf ik teksten.

Met welke 3 eigenschappen beschrijven je collega's je?

Attent, spontaan en gezellig.

Wat is de kracht van Si?

De combinatie van Irene en Simone. Irene die zich bezighoudt met alle marketing en communicatie werkzaamheden en Simone bedenkt concepten en ontwerpt. Ze zijn een perfecte aanvulling op elkaars werk, als een soort yin en yang. En ik pas daar goed tussen. Ook denk ik dat wij heel persoonlijk te werk gaan voor al onze klanten en dat wordt vaak gewaardeerd.

Favoriete stopwoord?

Ik denk de wel bekende 'ehh'.