Referenties

Si verzorgt al langere tijd onze social media uitingen op Facebook, Instagram en LinkedIn. Ze bedenken de onderwerpen, schrijven de teksten en zorgen voor de beelden. Daarnaast hebben ze onze nieuwe website ontworpen. Ik waardeer het enthousiasme en de fijne manier van werken.

Arjan Verhagen
Ondernemer bij Landgoed de Biestheuvel

Bekijk project

Si ontwerpt voor ons alle posters/flyers, ze leveren passende beelden aan voor de website en social media. Daarnaast ontwerpen ze logo’s met huisstijl van nieuwe initiatieven die in de markt worden gezet. De communicatie is duidelijk en ze zijn echt ‘van deze tijd’, ze zijn bekend met de laatste trends.

Sanne Seebo
Combinatiefunctionaris Sport & Cultuur

Bekijk project

Wat ik vooral fijn vind aan de samenwerking met Si is het initiatief wat getoond wordt door iedereen. Verder kan ik de open- en eerlijkheid erg waarderen, dit sluit aan bij onze eigen bedrijfscultuur. Zaken worden altijd snel opgepakt en de communicatie is goed!

Willem Heijmans
Projectmanager Beto B.V.

Bekijk project

Si heeft onze nieuwe huisstijl en website ontwikkeld. Ze onderscheiden zich in de persoonlijke, eerlijke en reële benadering. Ze zijn origineel, creatief en toch luisterend naar én meedenken met de wensen van de klant. Vanuit mijn persoonlijke ervaring kan ik de meiden aanbevelen. Vakkundig en nog gezellig ook.

Eddy van Kemenade
Kantoormanager / Bedrijfsadviseur BLM Accountants & Adviseurs

Bekijk project

Si ondersteunt mij bij het ontwerpen van huisstijlen en websites. In de afgelopen jaren hebben we al voor diverse projecten samen kunnen optrekken. De creativiteit en betrokkenheid is erg fijn. Jullie zijn een indrukwekkend team! Goed bezig!

Kelly Oosten
Creatief marketeer en beelddenker

Bekijk project

Het enthousiasme, de ondernemingslust en het talent spat ervan af bij het team van Si Marketing & Design.

Rob Smetsers
Adviseur Sociaal Domein & Programmeur Activiteiten, Bibliotheek Veldhoven.

Bekijk project

Wij werken regelmatig met Simone en Irene. De communicatie is altijd duidelijk en zaken worden tijdig aangeleverd. We zijn zeer te spreken over onze samenwerking!

Ralph van Essen
Eigenaar/online marketeer Webzies

Bekijk project

Si Marketing & Design is goed op de hoogte van onze markt en de beleving van onze klant hierin. Ze zorgen voor originele marketingacties afgestemd op de lokale markt gebaseerd op wensen, behoeftes en mogelijkheden.

Ron Eliëns
Eliens Carwash Area

Bekijk project

Met name hun enthousiasme, meedenken, pro-actieve instelling en netwerk binnen Veldhoven was voor ons een reden om Si de volledige communicatie voor het Citycentrum te laten verzorgen. Hierdoor weten we zeker dat al onze campagnes goed geregeld en in vertrouwde handen zijn!

Jean-Paul van den Tillaar
Citycentrum Veldhoven

Bekijk project

Het team van Si denkt met ons mee in mogelijkheden, ideeën en acties. Ze houden onze social media kanalen actief bij, ontwikkelen advertenties en schrijven teksten. Door hun connecties met andere Veldhovense bedrijven ontstaan leuke samenwerkingen.

Geert Coppens
ABS Coppens autoherstel

Bekijk project

Het team van Si houdt onze bedrijfspagina’s bij op social media met content en beelden. Ze schrijven pakkende teksten en geven advies bij andere marketingactiviteiten. Altijd super enthousiast, laagdrempelig en persoonlijk. Heerlijk down to earth bedrijf!

Femke Pels
Management assistente Huisman & van Muijen

Bekijk project

Si is erg goed in het “thuis” laten voelen van de klant waarmee al snel een vertrouwd contact ontstaat. Het team is erg betrokken bij de bedrijven waarmee zij samenwerken en willen echt de achtergrond begrijpen van elk vraagstuk van de klant.

Nicole Haar
Management assistente REMONDIS Recycling

Bekijk project

Si verzorgt sinds 2015 de volledige PR voor ons partycentrum en restaurant. Daarna zijn ze ook gestart voor ons vakantiepark. Ze zorgen voor het ontwerp van promotiemateriaal en advertenties, de social media, de wekelijkse nieuwsbrief en daarnaast geven ze ons advies. Het verschil t.o.v. van anderen ligt in het persoonlijke contact, de flexibele instelling en de korte lijntjes. De werkwijze is pro-actief en transparant.

Annemieke Burgmans
Eigenaar

Bekijk project

Si zorgt sinds 2018 voor de marketing en branding van Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken. Wij ervaren Si als zeer betrokken en creatief. Al jaren onze vaste marketeers! Bel ze gerust en laat je inspireren bij een goed gesprek met heerlijke koffie.

Bart van den Hoogenhoff
Eigenaar Brabant Deur en Louwers Deurtechnieken

Bekijk project